Sign in or Register
Cart (0 items)   Cart (0 items)
Search:

Inspeksjonsutstyr

Vi kan levere et bredt spekter av inspeksjonsutstyr fra de enkleste små lupene og lupelamper, til de mest avanserte mikroskopene og kameraene.

Optilia og Flexia produktene er digitale og analoge kameraer med mikroskopfunksjoner for de fleste applikasjoner. Med forstørrelser fra 1X og opp til 500X er kameraene like velegnet for inspeksjon av mekaniske komponenter så vel som elektroniske artikler og elektronikk. Her finnes også kameraer som er tilpasset antistatisk elektronikkhåndtering der ESD er viktig å ta hensyn til. Flexia mikroskopet kan brukes til inspeksjon av BGA (Ball Grid Array) som gir deg muligheter til å se flussrester på undersoden hvor røntgen utstyr må melde pass. Optilia kan også tilby borescope- og endoskop kameraer. Priser på forespørsel.

Lupelamper og annen belysning kan vi tilby fra Glamox LUXO. Hele utvalget av taklamper, stålamper, skrivebordlamper og andre lamper fra LUXO kan vi tilby på forespørsel.
Vi har også et lite utvalg med ESD lupelamper for antistatisk håndtering av elektronikk.

Euromex har et stort utvalg av mikroskoper for fleste arbeidsoppgaver og prisklasser. Mikroskoper for industri, forskning, biologi/metalurgi, skoler og hobby med mange muligheter for utvidelse med ekstra linser, lyskilder og kameraer. Det mest solgte mikroskopet er et Novex RZ mikroskop, vi kan også tilby det nye og mer prisgunstige Nexius mikroskopet.

Vi kan også tilby et stort utvalg av luper, sakser, skalpeller, disseksjonskit og refraktometre. 

Tagarno kameraer

Optilia kameraer

Optilia kameraer

Flexia kameraer

Hirox kameraer

Hirox kameraer

Q-Scope kameraer

Ash kameraer

Mikroskoper

Kamera til mikroskop

Kamera til mikroskop

Lys og deler til Mikroskop

Copyright © 2003-2018 KREPRO. All rights reserved.
Tlf: (+47) 63 95 20 00 Faks: (+47) 63 95 20 50 Mail protected
Privacy Policy | Terms & Conditions