Sign in or Register
Cart (0 items)   Cart (0 items)
Search:

Metcal MRS og APR - BGA rework utstyr

Utskifting av BGA (Ball Grid Array), CSP (Chip Scale Package) og tilsvarende IC-pakker krever spesialisert utstyr.

MRS-1100A (Modular Rework System) er et integrert rework system med konveksjonsvarme for å fjerne og plassere BGA/CSP og andre overflatekomponenter raskt, enkelt og kostnadseffektivt. MRS-1100A består av en varmluftblåser, undervarmer, avansert justerbar verktøyholder og en nyutviklet kortholder. Systemet har digitalt display for repeterbare innstillinger og lagring av 50 brukerdefinerte profiler. Den har 5 soner (4 for oppvarming og 1 til nedkjøling) og en integrert vakumløfte system for enkelt å kunne fjerne komponenter.

APR-5000-XLS (Array Package Rework) gir state-of-the-art vision, closed-loop computer-controlled time, temperatur og airflow control. Presisjonsplassering og kraftfull software gjør rework på komplekse kretskort/komponenter enkelt, faskt, pålitelig og repeterbart. APR software er enkel å bruke og setter lett opp reflow profilen med pre-heat, soak, ramp, reflow og avkjøling. Temperaturen kan kontrolleres under veis med de integrerte termokoplerne og real-time justeringer på alle parametrene mens profilen kjøres. Den forbedrede software er lærerik og intuitiv, ingeniøren går gjennom trinnene for prosessutvikling og deretter instrueres operatøren for å sikre en konsistent og pålitelig gjennomføring av de automatiske profilfunksjoner.

Scorpion Rework System (APR-1100 & APR-1200) er modulært oppbygget for brukerens spesifikke behov. Standard systemet med et hode gir en presisjon på 0.1mm. Det to-hodete systemet med "Precision Placement Package" gir en presisjon på 0.038mm. Systemet har som APR-5000 systemene et kamera som viser både underside av komponent og oversiden av PCB samtidig for en presis plassering av komponent. Kameraet på Scorpion er et HD kamera med LED belysning i både topp og bunn som gir et skyggefritt bilde. Scorpion har en Linux-basert integralkomputer og har ekstern USB for å overføre filer. Systemet er brukervennlig og har auto-profil modus som lager en profil på minimum av tid. Temperaturen måles og vises på et "real-time" grafisk display. Komponentet løftes automatisk opp etter endt reflow.

Scarab Site Cleaning System (APR-2000-SCS & APR-2100-SCS) sørger for presis og repeterbar fjerning av loddetinn når man har tatt av komponenter for reparasjon av PCB. Scarab er et kompakt, enkelt og brukervennlig system som får plass på arbeidsbordet, utfører operasjonen automatisk og kontaktfritt med en presis laser høydesensor som automatisk justerer Z-aksen for å hindre at skade påføres loddeland. PCB-holderen er åpen i begge ender og kan håndtere kort på størrelsen (open end) x 304.8mm x 6.0mm. Epoksy underfill  kan lett fjernes med et tilgjengelig oppgraderingskit.


OKi MRS-1100A modulært rework system Advanced

Varenr.: MRS-1100A

MRS-1100A er en kostnadseffektiv og enkel BGA maskin uten kamerasystem.

Kontakt oss for pris (eks. mva.)

Metcal Scorpion rework system

Et modulært oppbygd og rimelig BGA rework system

Kontakt oss for pris (eks. mva.)

Metcal Scarab kontaktfri rengjøring av loddeland

Metcal Scarab fjerner tinn automatisk fra loddeland ved rework

Kontakt oss for pris (eks. mva.)

APR-5000-XLS Array Package Rework System

Varenr.: APR-5000-XLS

Ekstra stor BGA rework maskin med kamerasystem for presis plassering av BGA

Kontakt oss for pris (eks. mva.)
Copyright © 2003-2018 KREPRO. All rights reserved.
Tlf: (+47) 63 95 20 00 Faks: (+47) 63 95 20 50 Mail protected
Privacy Policy | Terms & Conditions