Sign in or Register
Cart (0 items)   Cart (0 items)
Search:

Metcal APR - BGA utstyr

APR-5000 serien (Array Package Rework) gir state-of-the-art vision, closed-loop computer-controlled time, temperatur og airflow control. Presisjonsplassering og kraftfull software gjør rework på komplekse kretskort/komponenter enkelt, faskt, pålitelig og repeterbart. APR software er enkel å bruke og setter lett opp reflow profilen med pre-heat, soak, ramp, reflow og avkjøling. Temperaturen kan kontrolleres under veis med de integrerte termokoplerne og real-time justeringer på alle parametrene mens profilen kjøres. Den forbedrede software er lærerik og intuitiv, ingeniøren går gjennom trinnene for prosessutvikling og deretter instrueres operatøren for å sikre en konsistent og pålitelig gjennomføring av de automatiske profilfunksjoner.

Scorpion Rework System (APR-1100 & APR-1200) er modulært oppbygget for brukerens spesifikke behov. Standard systemet med et hode gir en presisjon på 0.1mm. Det to-hodete systemet med "Precision Placement Package" gir en presisjon på 0.038mm. Systemet har som APR-5000 systemene et kamera som viser både underside av komponent og oversiden av PCB samtidig for en presis plassering av komponent. Kameraet på Scorpion er et HD kamera med LED belysning i både topp og bunn som gir et skyggefritt bilde. Scorpion har en Linux-basert integralkomputer og har ekstern USB for å overføre filer. Systemet er brukervennlig og har auto-profil modus som lager en profil på minimum av tid. Temperaturen måles og vises på et "real-time" grafisk display. Komponentet løftes automatisk opp etter endt reflow.

MRS-1100A er et integrert rework system med konveksjonsvarme for å fjerne og plassere BGA/CSP og andre overflatekomponenter raskt, enkelt og kostnadseffektivt. MRS-1100A består av en håndholdt varmluftblåser, undervarmer, avansert justerbar verktøyholder og en nyutviklet kortholder. Systemet har digitalt display for repeterbare innstillinger og lagring av 50 brukerdefinerte profiler. Den har 5 soner (4 for oppvarming og 1 til nedkjøling) og en integrert vakumløfte system for enkelt å kunne fjerne komponenter. 


Metcal Scorpion rework system

Et modulært oppbygd og rimelig BGA rework system

Kontakt oss for pris (eks. mva.)

OKi MRS-1100A modulært rework system Advanced

Varenr.: MRS-1100A

MRS-1100A er en kostnadseffektiv og enkel BGA maskin uten kamerasystem.

Kontakt oss for pris (eks. mva.)
Copyright © 2003-2016 KREPRO. All rights reserved.
Tlf: (+47) 63 95 20 00 Faks: (+47) 63 95 20 50 Mail protected
Privacy Policy | Terms & Conditions