Sign in or Register
Cart (0 items)   Cart (0 items)
Search:

Nyheter

Date added: 11/24/2017 Demonstrasjon av HiRox digitale mikroskoper

Vi får besøk av HiRox i uke 48 og vil ha demonstrasjoner i Horten, hos Krepro og i Trondheim. HiRox leverer high-end digitale mikroskoper med ekstrem billedkvalitet og muligheter for å ta opp 3D-informasjon og se objektet fra mange vinkler. Send en epost til post@krepro.no hvis du er interessert!

Date added: 06/27/2017 Følg oss på sosiale medier!

Krepro har opprettet profiler på Facebook, LinkedIn og YouTube. Følg oss for å få det siste av informasjon, nyheter og tilbud.

Følg oss på Facebook   Følg oss på LinkedIn   Følg oss på YouTube

Date added: 06/05/2017 Metcal loddestasjon med Advanced™ loddehåndtak med integrert LED lys

Metcal CV-5210

Metcal loddestasjon med Advanced™ loddehåndtak med integrert LED lys

Metcal loddestasjoner har vist veien med SmartHeat® teknologi i 35 år hvor SmartHeat føler den termiske lasten og leverer umiddelbart ved Power on Demand direkte til loddepunktet. Det innebygde, selvregulerende varmeelementet leverer riktig mengde effekt basert på loddepunktets behov og gir direkte tilbakemelding til operatør via LED lyset. Dette gir en rask, sikker og repeterbar prosess uten behov for kalibrering.

Den patenterte CV-5200 Connection Validation er det neste store steget i utviklingen av prosesskontroll på håndlodding og ble tildelt "2017 NPI Award" i kategorien lodding på APEX EXPO i San Diego i februar 2017. CV er verdens første loddestasjon som er kapabel til å evaluere kvaliteten på loddepunktet ved kalkulering av det intermetalliske sjiktet og gir i real-time closed-loop tilbakemelding til operatøren via den itegrerte LED-ringen på loddehåndtaket. Dette er et stort steg i retning maskinintelligens!

Her er en video som viser litt om prinsippene bak Connection Validation: https://youtu.be/_u3Asj81Evc

Kjøp her: http://www.krepro.no/metcal-cv-5210-loddestasjon.html

Copyright © 2003-2017 KREPRO. All rights reserved.
Tlf: (+47) 63 95 20 00 Faks: (+47) 63 95 20 50 Mail protected
Privacy Policy | Terms & Conditions