Spar 25%

Metcal CV-5210 med HTD loddebolt kampanje

Kjøp en Metcal CV-5210 med Connection Validation™ og få gratis et oppgraderingskit CV-UK6 med loddespiss på kjøpet!

ME-CV-PROMO
+
Listepris: 9.169 ,-  
Pris: 6.900 ,-
(eks. mva.)
Du sparer: 2.269 ,- (25%)
  • Pinterest

Kjøp en CV-5210 og få gratis en CV-UK6 med en 2.5mm HCV loddespiss! Tilbudet er gyldig til 21. desember 2018.

 

Metcal har gleden av å tilby CV-5210 loddestasjon med Advanced™ loddehåndtak, samt High Thermal Demand loddehåndtak med integrert LED lys

 

Metcal CV-5210 leveres med CV-H1-AV loddehåndtak for standard CVC spisser og Metcal TipSaver™ Workstand. Metcal's nye Connection Validation loddestasjon leveres med berøringsskjerm i farger med muligheter til å logge loddinger og temperaturer, samt med en opplæringsfunksjon som gjør at en utrent operatør kan levere samme kvalitet som en dyktig og erfaren loddeoperatør. Vær obs på at loddestasjonen ikke leveres med loddespisser.

 

Oppgraderingskit'et CV-UK6 leveres med HTD (High Thermal Demand) loddehåndtaket for HCV loddespisser og Metcal TipSaver™ Workstand. Metcal's nye loddehåndtak for tunge applikasjoner og loddeoppgaver. HTD gir en høyere termisk energi ved lodding på kretskort med store jordplan, skinner, skjermbokser og samtidig har full kontroll over temperaturen ved hjelp av Metcal's SmartHeat teknologi. Oppgraderingskit'et i dette tilbudet leveres med en standard loddespiss på 2.5mm som er beregnet for blyri lodding!

 

Den helt nye CV‐5200 serien gir en bedre produktivitet og prosesskontroll enn noen annen kjent loddestasjon og et godt eksempel på et produkt som hjelper bedrifter til å være klar for den neste industrielle revolusjonen Industry 4.0. Frem til i dag har industristandardene vært avhengig av visuell inspeksjon av loddepunktet. Nå har Metcal utviklet en bedre måte ved å introdusere CV-5200 Connection Validation™ loddestasjonen og med dette hever Metcal listen med en teknologi som vil endre håndlodding for alltid.

Teknisk datablad CV-5200 (CV-Data-Sheet-4-Pager_2018.pdf, 621 Kb) [Last ned]

CV-5000 Monitor Software beskrivelse (CV5000-Monitor-Software-Explained.pdf, 649 Kb) [Last ned]