ESD arbeidssko, ESD yrkessko, ESD vernesko og ESD støvler. 

Med riktig ESD arbeidssko kan skader og forstyrrelser på elektronisk utstyr forebygges. Ved bruk av ESD yrkessko lades den statiske elektrisiteten ut gjennom skosålen. Kravene til ESD sko tilfredsstiller kravene i IEC 61340-5-1. ESD sko kan derfor brukes i EPA-Electrostatic Protective Area.

Vi  fører et stort utvalg av ESD arbeidssko og ESD arbeidsstøvler i både dame- og herremodeller og i mange skostørrelser. Vi har arbeidssko både til kontoret, lageret og til produksjon hvor skoene skal gi  beskyttelse av foten (vernesko). Vårt spekter av sko dekker også sandaler, vintersko, støvler, slagstøvler, varmebeskyttende sko og sko for helsepersonell.

Vi hjelpe til  med å finne den riktige arbeidssko for optimal beskyttelse, helse og komfort for foten. Vi kan også sende sko på prøve slik at dere er sikker på og få riktig skostørrelse og skomodell. 

Vi har delt opp skotypene i ESD herresko, ESD damesko, ESD vernesk, metallfrie ESD vernesko, ESD vintersko, ESD varmebeskyttende sko, arbeids- og gummistøvler, sko med buet såle og crocs ESD.

Krepro dekker alle behov for anitstatiske sko og ESD skol til må tilfredsstille krav til tåhette, spikervern, varmebeskyttelse, sålemateriale, lestbredde, såletype, varmefòr etc. kan vi hjelpe dere og finne den skoen som sikrer god passform til foten og utmerket brukerkomfort.