ESD arbeidssko, ESD yrkessko, ESD vernesko og ESD støvler. 

Med riktig ESD arbeidssko kan skader og forstyrrelser på elektronisk utstyr forebygges. Ved bruk av ESD yrkessko lades den statiske elektrisiteten ut gjennom skosålen i kombinasjon med ESD gulvet. ESD skoene tilfredsstiller kravene i ESD standarden EN 61340-5-1. ESD sko kan derfor brukes i EPA-Electrostatic Protective Area.

Vi fører et stort utvalg av ESD arbeidssko og ESD arbeidsstøvler i både dame- og herremodeller og i mange skostørrelser. Vi har arbeidssko både til kontoret, lageret og til produksjon hvor skoene skal gi beskyttelse av foten (vernesko). Vårt spekter av sko dekker også sandaler, vintersko, støvler, slagstøvler, varmebeskyttende sko og sko for helsepersonell. Sievi skoene gir beste totaløkonomi da skoene har lang levetid og utmerket brukerkomfort med skandinavisk bred lest, best støtdemping, antiskli egenskaper.

Vi hjelper til  med å finne den riktige arbeidssko for optimal beskyttelse, helse og komfort for foten. Vi kan også sende sko på prøve slik at dere er sikker på å få riktig skostørrelse og skomodell. 

Vi har delt opp skotypene i ESD herresko, ESD damesko, ESD vernesko, metallfrie ESD vernesko, ESD vintersko, ESD varmebeskyttende sko, arbeids- og gummistøvler og sko med buet såle.

Krepro dekker alle behov for antistatiske sko og ESD sko til å tilfredsstille krav til tåhette, spikervern, varmebeskyttelse, sålemateriale, lestbredde, såletype, varmefòr etc. Vi kan hjelpe dere å finne den skoen som sikrer god passform til foten og for utmerket brukerkomfort.

For å rengjøre og vedlikeholde Sievi ESD sko på riktig måte, ta en kikk på linken HER.