Undervarmere

Undervarmere er nyttige verktøy når man skal lodde inn eller ut krevende komponenter. Man varmer opp et helt område på kretskortet til en temperatur under reflow-temperaturen. Man trenger så kun å tilføre litt ekstra varme for å lodde komponenten man skal lodde på.

PCT-100 er en undervarmer som tilfører volum uten å øke temperaturen, monteringsarbeid utføres ved peak-temperatur uten fare for at kretskortet vrir seg. Ideell for tykke kretskort og små kretskort som mobiltelefoner og PDA'er, undervarmeren foskuserer og leverer varmluft der du trenger det. Systemet er veldig enkelt å bruke, koble til, skru på, juster varmen til ønsket nivå og så bruk!

PCT-1000 er en programmerbar undervarmer med 4 soner for oppvarming og lagringsmulighet for 50 brukerdefinerte profiler. PCT-1000 er ypperlig for repeterbare oppgaver for å avhjelpe ved tyngre loddeoppgaver som overflatekomponenter på multi-layer kort og store jordplan. Den har en kraftig fokusert luftstrøm og mulighetene for å tilkoble to termokoplere.