Loddeutstyr og tilbehør

Krepro kan tilby et stort utvalg produkter for håndlodding (myklodding) samt tilbehør og forbruksmateriell.
Loddebolter, loddestasjoner og loddespisser er i henhold til RoHS direktivet samt tilfredsstiller ESD standarden EN 61340-5-1 (antistatisk håndtering av elektronikk).

Metcal / OKi (OK International) har et bredt spekter av loddebolter for håndlodding, både for avansert lodding og for de som bare har elektronikk som en hobby. Til Metcal sine loddestasjoner får du et stort utvalg av verktøy (pinsett verktøy og tinnsuger) med loddepisser som gjør at man har full kontroll over temperaturen i spissen og samtidig slipper å kalibrere loddebolten. Håndholdt varmluftsblåser, undervarme (varmeplate) og avansert rework utstyr finnes i flere prisklasser. Ved hjelp av konveksjonsvarme kan man utføre en reflow hvor man har full kontroll over prosessen. Røykavsug med prefilter og kombinasjonsfilter HEPA/gas er viktig å bruke spesielt når man lodder blyfritt. 

Beltec SC7000Z tinnsuger er en rimelig tinnsuger som har innebygget luftpumpe som gjør dette til en tinnsuger det er veldig lett å ha med på service.  

Loddepotter i flere størrelser for fortinning av kabel og Sonic-Solder for utralydlodding på uloddbare materialer som titan, aluminium, keramikk, glass og rustfritt stål.

Forbruksmateriell som loddespisser, sugelisser (tinnsugelisser), børster, flussflasker og flusspenner, tip-tinnere og svamper har vi et stort utvalg av på lager.
Loddeøvelser (treningskit) for de som trenger å trene på loddeteknikker og bruke på loddekurs.