ESD overflatetestere

For å kontrollere de ledende (og avledende) egenskapene til bord, bordmatter og gulv så finnes det flere testere å velge mellom. Det finnes testere av forskjellige utgaver, med integrerte prober og med eksterne prober. Digitale varianter kan blant annet logge resultater, de analoge overflate testerne er de mest solgte, mens de med LED-indikering er de rimeligste variantene.

Kalibreringsenheter og limit komparatorer kan tilbys for selvtest og verifisering av testere. Dersom man har flere armlenke- og fottøytestere så vil det være hensiktsmessig å ha en kalibreringsenhet for å verifisere at testeren måler riktig. Vær obs på at testere og kalibreringsenheter bør kalibreres i henhold til bedriftens ESD plan (normalt 1 gang pr. år).
Portabel overflatetester, LED
Enkel overflatetester med integrerte prober for ESD bordmatter, gulv og andre overflater.
PT-ST250010
2.150 ,-
(eks. mva.)
+
Overflatetester med 2 prober, LED
Overflatetester for ESD bordmatter, gulv og andre overflater.
PT-ST250020
6.180 ,-
(eks. mva.)
+
Overflatetester med 2 prober, digital
Digital overflatetester for ESD bordmatter, gulv og andre overflater. Måler også luftfuktighet og temperatur!
PT-ST250120
13.460 ,-
(eks. mva.)
+
Overflate tester, digital
Komplett sett med digital overflate tester i koffert med 2 prober, kabler, etiketter, spacere, adapter o.a. Testeren har internminne for 100 målinger.
Kontakt oss for pris
Safe-STAT® Teraohm-meter RM 4000
Touch-screen og integrert strekkodeleser i tillegg til temperatur og luftfuktighet! Internminne og Bluetooth dataoverføring.
Kontakt oss for pris