Inspeksjonsutstyr

Vi kan levere et bredt spekter av inspeksjonsutstyr fra de enkleste små lupene og lupelamper, til de mest avanserte mikroskopene og kameraene.

Tagarno er brukervennlige digitale mikroskoper med høy bildekvalitet.

Optilia og Flexia produktene er digitale og analoge kameraer med mikroskopfunksjoner for de fleste applikasjoner. Med forstørrelser fra 1X og opp til 500X er kameraene like velegnet for inspeksjon av mekaniske komponenter så vel som elektroniske artikler og elektronikk. Her finnes også kameraer som er tilpasset antistatisk elektronikkhåndtering der ESD er viktig å ta hensyn til. Flexia mikroskopet kan brukes til inspeksjon av BGA (Ball Grid Array) som gir deg muligheter til å se flussrester på undersoden hvor røntgen utstyr må melde pass. Optilia kan også tilby borescope- og endoskop kameraer. Priser på forespørsel.

Hirox leverer noen av de mest avanserte digitale mikroskopene på markedet. Med disse mikroskopene kan man se ting man ikke greier å se med andre mikroskop eller kameraer. Man har også muligheter for å lage 3D-modeller av objektene man ser på, og måle høydeforskjeller i nanometer-klassen.

Lupelamper og annen belysning kan vi tilby fra Glamox LUXO. Hele utvalget av taklamper, stålamper, skrivebordlamper og andre lamper fra LUXO kan vi tilby på forespørsel. Vi har også et lite utvalg med ESD lupelamper for antistatisk håndtering av elektronikk.

Euromex har et stort utvalg av mikroskoper for fleste arbeidsoppgaver og prisklasser. Mikroskoper for industri, forskning, biologi/metalurgi, skoler og hobby med mange muligheter for utvidelse med ekstra linser, lyskilder og kameraer. Det mest solgte mikroskopet er et Novex RZ mikroskop, vi kan også tilby det nye og mer prisgunstige Nexius mikroskopet.

Vi kan også tilby et stort utvalg av luper, sakser, skalpeller, disseksjonskit og refraktometre.