Håndverktøy og elektronikkverktøy i ESD

Vi fører et stort utvalg av håndverktøy og elektronikkverktøy  i alle priskategorier.
Våre produsenter av håndverktøy er lendende innenfor sitt prissegment.

 • Piergiacomi prisgunstig håndverktøy
    Blant vårt utvalg av elektronikkverktøy er et meget stort utvalg av avbitertenger, nebbtenger, preformingstenger, pinsetter, preformingsmaskiner og annet spesialverktøy. Verktøyet lagerføres i antistatisk ESD materiale for håndtering av sårbar elektronikk i et EPA (Electrostatic Protected Area), men noen avbitere og nebbtenger lagerføres også med PVC håndtak. 

 • Wiha Werkzeuge GmbH, tysk produsent av premium verktøy
  • Vi tilbyr et stort utvalg av solide og slitesterke skrutrekkere, skrutrekker sett, momenttrekkere, bitsholdere, avbitere, nebbtenger og pinsetter i tillegg til ESD skyvelære. Wiha kan levere produkter i både antistatisk ESD materiale og ordinær PVC for håndtering utenom et EPA. Vi lagerfører en del av Wiha antistatsik verktøy. Det store utvalget Wiha har av vanlig vektøy leveres på bestiling.

 • Tronex Technology, Inc., høykvalitets presisjonsverktøy fra USA
  • Vi tilbyr avbitertenger, nebbtenger og spesialtenger med høy kvalitet og presisjon. Håndverktøyet fra Tronex er garantert fri for materialdefekter og leddet er sterkt og sørger for høy presisjon ved bruk av tangen, Delrin skiver eliminerer slitasje og friksjon. Tronex høypresisjonstenger leveres med doble antistatiske ESD grep, standard eller langt ergonomisk grep, samt mulighetene for å velge 3 alternativer på skjæret til avbiterne.