Jobbe hos ESD-Center?

Lagermedarbeider / Support til ESD-Center


Har du erfaring innen lagerarbeid og på utkikk etter en stabil deltidsjobb? ESD-Center er i en eksplosiv vekst - bli en del av deres lagerteam i Dal og håndter kundeordrer, leveranser, og logistikk med fokus på kvalitet og effektivitet.

Om bedriften

I en verden der tjenester, automatisering, programvare og apper er viktige drivere for utvikling, og dette øker kravene og etterspørselen etter maskinvare. Bruk av raskere og mer avansert elektronikk er en naturlig del av hverdagen og en vesentlig del i utviklingen av en mer bærekraftig fremtid. Uansett om elektronikken inngår i kommunikasjonsutstyr for 5G, helseutstyr, energiproduksjon, industriell kontroll eller elektrifisering av kjøretøy, kan ESD-Center bidra til å videreutvikle virksomheter.

ESD-Centers ambisjon er å tilby produksjonsutstyr og materialer for optimale produksjonsprosesser av kretskort samt ESD-beskyttelsesmaterialer for å sikre kvaliteten på produksjonsmiljøet og sluttproduktet. I 40 år har ESD-Center hjulpet våre kunder med å produsere, montere og utføre service på elektronikk på en lønnsom, effektiv og bærekraftig måte for å forbli konkurransedyktig i et globalt marked.

ESD-Center er en del innenfor den børsnoterte Addtech-gruppen. Addtech består av cirka 140 operatørselskaper som alle streber etter å være markedsledende innen sine nisjer.

Arbeidsoppgaver

Som lagermedarbeider hos ESD-Center vil du bli en del av et lite team på lageret i Dal. Du skal i all hovedsak jobbe med leveranser og frakt av ordre, men du vil i tillegg bli involvert i hele systemet, planleggingen og logistikken. Du vil få en variert hverdag med en kombinasjon av typisk lagerarbeid, administrative oppgaver og logistikk support. Dine arbeidsoppgavene inkluderer:

• Plukke og pakke kundeordre
• Ta imot leveranser, gjennomføre leveransesjekk, og rapportere innkommende leveranser
• Håndtere og bestille frakt til og fra lageret
• Ansvar for lageret generelt, lagerplasser, lagerbeholdning, og orden og organisering

Ettersom ESD-Center er i en sterk vekstreise så finnes det store muligheter for den rette kandidaten med ambisjoner om å få et større ansvar i en heltidsstilling, med utvidede arbeidsoppgaver utover rent lagerarbeid.

Ønskede kvalifikasjoner

• Erfaring innen lagerarbeid
• Erfaring med administrativt arbeid i forbindelse med logistikk eller lager
• Erfaring med systemarbeid og MS Office
• Support erfaring er en fordel, men ikke et krav
• Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
ESD-Center ser etter deg som søker som trives med en rutinert hverdag i komfortsonen. Du er ansvarsfull og pliktoppfyllende, og samarbeider godt med andre. Ikke minst ser vi at du er nøyaktig og har et øye for detaljer for at logistikken skal gå opp i opp og så smidig som mulig. Du er nysgjerrig og liker å gjøre ting på din egen måte, og er ikke redd for å ta et initativ.

Øvrig informasjon

Oppstart: Etter avtale
Lønn: Fastlønn
Sted: Dal, Viken
Bravura er et bemannings- og rekrutteringsforetak for organisasjoner som vil finne Next Gen Professionals. Hos oss finnes det mange jobbmuligheter, framfor alt for deg i begynnelsen av karrieren med 0-8 års erfaring. Via oss kan du jobbe som konsulent eller bli rekruttert.
Finn din drømmejobb – vi hjelper deg med å lykkes!
Denne tjenesten er en direkte rekruttering som innebærer at rekrutteringsprosessen foregår gjennom Bravura og du ansettes direkte av (bedrift).

Spørsmål om stillingen rettes til:
Sunna Lind, Recruiter & Consultant Manager
sunna.lind@bravura-norge.no
Pinterest