Personvern

ESD-Center AS tar personvern på alvor. Vi innhenter kun den informasjon vi trenger for å kunne gi god service til deg som kunde.

For å kunne sørge for at forsendelser kommer frem, trenger vi navn på kontaktperson, telefonnr og tittel. For å kunne kontakte deg via epost, trenger vi epostadresse.

Vi selger produkter med fabrikkgaranti på opp til 10 år, derfor beholder vi informasjonen i minimum 10 år slik at vi har mulighet til å videreformidle informasjon fra fabrikanten, inklusive software-oppgraderinger og informasjon om tilbakekalling eller lignende.

Noe informasjon, slik som fakturaer og tilhørende informasjon, kan ikke slettes, da myndighetene setter krav om at denne informasjonen oppbevares en viss tid.

ESD-Center AS deler ikke informasjon med tredjeparter.

ESD-Center AS bruker analyseverktøy for å analysere trafikk på web og sosiale medier, men disse dataene er anonymisert og kan ikke knyttes til person.

Hvis du ønsker å vite hva slags informasjon vi har lagret om deg, forandre informasjon vi har lagret om deg, eller slette informasjonen vi har lagret om deg, kontakt oss på order (at) esd-center.no, så hjelper vi deg med det.

Vi sender ut nyhetsbrev en gang i måneden. I tillegg så sender vi ut informasjon relatert til interesser når de foreligger. Du kan melde deg på nyhetsbrevet og/eller spesifisere interesser her. All informasjon vi sender ut inneholder en link du kan bruke hvis du ønsker å melde deg av eller justere hva slags informasjon du mottar fra oss.
Pinterest