Lodderoboter

Vi tilbyr et utvalg lodderoboter for selektiv lodding som kan utstyres med forskjellige hoder for laserlodding, ultralydlodding eller konvensjonell lodding. 

Metcal sin lodderobot benytter seg av Metcal sin egen Connection Validation funksjon som gir tilbakemelding til roboten når optimalt intermetallisk sjikt er oppnådd i loddepunktet. Lodderoboten tar hensyn til ethvert loddepunkts geometriske utforming og termiske last, i tillegg logger lodderoboten hver lodding. Dette er Industry 4.0!

Japan Unix leverer lodderoboter i flere størrelser for plassering på arbeidsbenk, in-line og frittstående modeller med eller uten kabinett. De kan levere roboter for konvensjonell kontaktlodding, ultralydlodding på "uloddbare" materialer som glass (solceller), samt laserlodding. Japan Unix har utvilklet en patentert metode for laserlodding som sikrer sikker og kontaktfri lodding.
Metcal lodderobot
Lodderobot med datalogging tar hensyn til termisk last på ethvert loddepunkt og sørger for optimalt intermetallisk sjikt i hvert loddepunkt.
Kontakt oss for pris
Lodderobot UNIX-410S serien
Benketopp modeller for lodding punkt-til-punkt, dragsoldering eller kontaktfri lodding med laserhode.
Kontakt oss for pris
UNIX-700FH Solder Meister lodderobot
Den ultimate in-line lodderoboten med loddehode, laserhode eller ultralydhode!
Kontakt oss for pris