Metcal MX-500

MX-500 har et flott utseende og display i fronten. MX-500 har en effekt på 40W som distribueres ut på valgfri utgang og leveres på bestilling med forskjellige kombinasjoner av loddehåndtak. Metcal Advanced™ MX-H1-AV, Metcal UltraFine™ MX-H2-UF, Metcal Precision Tweezer MX-PTZ, Metcal Desolder MX-DS1, alle med Metcal TipSaver™ holdere.

Disse systemene er effektive for loddeoperasjoner som inkluderer blyfri lodding, komponenter og kretskort med stor masse, temperaturfølsomme komponenter som krever lav loddetemperatur, høyvolum produksjon, touch-up og reparasjoner. For disse applikasjonene vil vi kunne tilby et stort utvalg av spisser i mange geometriske utforminger og temperaturer som passer for loddeoppgaven.

Ved hjelp av SmartHeat®prinsippet og en frekvens på 13.56MHz er loddespissen oppe i loddetemperatur i løpet av få sekunder. Det omsettes maks. 40W i loddespissen. Metcal systemene tilfredsstiller ESD krav, tomgangstemperatur ±1.1 °C (IPC krever maks. ±5 °C), den har <2mV og <2Ω fra spissen til jordpotensiale samt at den slår seg av ved jordfeil for å beskytte operatør og elektronikk.
5.940 ,-
(eks. mva.)
Loddetrådfeeder for alle Metcal MX-loddestasjoner

2.120 ,-
(eks. mva.)
Automatisk rens av loddespissen ved hjelp av roterende børster.

4.230 ,-
(eks. mva.)
Oppgraderingskit består av tinnsuger (STDC spisser) og holder
+

3.810 ,-
(eks. mva.)
Oppgraderingskit består av pinsettverktøy (til PTTC spisser) og holder med sovefunksjon
+

2.220 ,-
(eks. mva.)
Oppgraderingskit består av Ultra-Fine loddebolt (UFTC spisser) og holder med sovefunksjon
+

1.960 ,-
(eks. mva.)
Oppgraderingskit består av Advanced loddebolt (til STTC og SMTC spisser) og holder med sovefunksjon som forlenger levetiden på loddespissene
+

4.550 ,-
(eks. mva.)
En kostnadseffektiv Metcal loddestasjon