Antistatiske arbeidssko, yrkessko, støvler og vernesko i ESD

Med riktig ESD arbeidssko kan skader og forstyrrelser på elektronisk utstyr forebygges. Ved bruk av ESD yrkessko lades den statiske elektrisiteten ut gjennom skosålen. Kravene til ESD sko tilfredsstiller kravene i IEC 61340-5-1. ESD sko kan derfor brukes i EPA-Electrostatic Protective Area.

 

Vi  fører et stort utvalg av arbeidssko og arbeidsstøvler i både dame- og herremodeller og i mange skostørrelser. Vi har arbeidssko både til kontoret, lageret og til produksjon hvor skoene skal gi  beskyttelse av foten (vernesko). Vårt spekter av sko dekker også sandaler, vintersko, støvler, slagstøvler, varmebeskyttende sko og sko for helsepersonell.

 

Med vårt utvalg av yrkessko kan vi hjelpe til  med å finne den riktige arbeidssko for optimal beskyttelse, helse og komfort for foten. Vi kan også sende sko på prøve slik at dere er sikker på og få riktig skostørrelse og skomodell.

 

En arbeidssko skal ha moderne design og passe sammen med øvrig arbeidstøy og uniformer.

 

Vi har delt opp skotypene i herresko ESD, damesko ESD, vernesko ESD, vernesko metallfrie ESD, vintersko ESD, varmebeskyttende sko, arbeids- og gummistøvler, sko med buet såle og crocs ESD.Uansett hvilket skobehov dere har med hensyn til tåhette, spikervern, varmebeskyttelse, sålemateriale, lestbredde, såletype, varmefòr etc. kan vi hjelpe dere og finne den skoen som sikrer god passform til foten og utmerket brukerkomfort.