JollyFog transportabelt desinfiseringsanlegg

COVID-19 viruset beskjempes med AKIMist®”E” JollyFog
 
Pris: Kontakt oss for pris
  • Pinterest
JollyFog og AKIMist "E" transportable befuktningsanlegg brukes nå til å redusere spedning av viruset COVID-19.
Anlegget brukes til å desinfisere viruset ved bruk av høyeffektive munnstykker som lager en tåke av desinfiseringsmiddelet.
Hvordan JollyFog brukes i Europa for desifinsering kan du se HERAKIMist®"E" verdens mest kompakte, høyeffekts munnstykker for befuktningsanlegg og i kombinasjon med en tank på 18ltr, 50ltr eller 100ltr så blir dette en portabel losning på befuktning eller desinfisering / rengjøring / sterilisering. Munnstykkene leverer DryFog som i prinsippet er en "tørr sky / tåke" og lager ikke store dråper som drypper ned på gulvet. Omgivelsene blir befuktet eller desinfisert avhengig av væsken som helles i beholderen. Pass på å bruke korrekt og godkjent væske ved desinfisering.
JollyFog med AKIMist®"E" har lav driftkostnad da denne kun bruker renset vann eller desinfeksjonsmiddel, og trykkluft.

Væske sprayes ut via 1-4 spraymunnstykker hvor maksimum dråpestørrelse (vann) er 50 µm eller mindre, gjennomsnittsstørrelsen er 7.5 µm. Fukten sprayes ut opp til 4 meter fra munnstykket avhengig av temperatur og fuktighet i lokalet. Hver spraynozzle kan distribuere DryFog opp til 2.4 liter pr. time (ved 0.3MPa lufttrykk) eller opp til 3.3 liter om man ønsker LargeVolumeFog (gjennomsnitt på 12 µm dråper).

Fuktsystemet AKIMist®"E" kan leveres som Jolly Fog som er en frittstående flyttbar befukterenhet med tank som bare tilkobles trykkluft.

Varenummer Beskrivelse Antall munnstykker
på AKIMist® "E"
Jolly Fog 18 Frittstående desinfeksjonsanlegg med 18 liters tank (stål) 1 - 4
Jolly Fog 50 Frittstående desinfeksjonsanlegg med 50 liters tank (plast) 1 - 4
Jolly Fog 100 Frittstående desinfeksjonsanlegg med 100 liters tank (plast) 1 - 4

Katalog (JollyFog-katalog.pdf, 112 Kb) [Last ned]

Katalog (AKIMist_E.pdf, 6,954 Kb) [Last ned]