TL100-serien termiske etiketter

Etiketter for kretskort og komponenter
ID-TTL100
 
Pris: Kontakt oss for pris
  • Pinterest
TTL100 serien etiketter er beregnet for bruk på kretskort og elektroniske komponenter. De tåler å gå igjennom produksjonsprosessen uten å falme eller falle av, og er nyttige for å identifisere kort eller komponenter gjennom produksjonsprosessen og hele levetiden på produktet.

Etikettene er beregnet for termiske skrivere, og kan brukes til serienummer, strekkoder, 2D-strekkoder osv.

Etikettene kan fås i polimid materiale for høytemperatur applikasjoner, polyester for top-side og lavtemperaturapplikasjoner, samt vinyl, polypropylen og papir for merking av produkter og kartonger o.l. Produktene kan leveres med matt eller blank overflate, hvit eller fargede, permanent lim eller avtagbart, for automatisk etikettpåføring eller manuell. Etikettene finnes i en rekke forskjellige størrelser, se brosjyre under produktinformasjon for mer informasjon.

For å trekke frem noen spesielle produkter så er TT481 et rimelig, tynt, hvitt, blankt polymidmateriale med temperaturområde -40 til 300°C som er godt egnet til bruk på kretskort og tåler å gå igjennom en bly-fri loddeprosess (top- og bottom-side). Hvis etikettene skal være ESD-sikre, så vil TT451 være et bra materiale som også kan brukes på top- og bottom-side. Materialet TT433 er spesielt resistent mot vaskemidler og kan være et godt alternativ om man bruker agressive vaskemidler.

Skal etikettene være UL godkjente så må man bruke fargebåndet TTRR-D (Ultra-durable resin ribbon-film) på etikettene.

Eriketter tas inn på ordre og vi kan hjelpe til å velge etikettene som er riktig til enhver applikasjon.

Brosjyre (TTL100ProductSheet.pdf, 529 Kb) [Last ned]

Teknisk datablad TT451 (TT451A.pdf, 557 Kb) [Last ned]

Teknisk datablad TT481 (TT481.pdf, 546 Kb) [Last ned]

Teknisk datablad TT433 (TT433.pdf, 792 Kb) [Last ned]