Treston MultiLine

Produksjonslinjesystem for effektiv produksjonsflyt
 
Pris: Kontakt oss for pris
  • Pinterest
MultiLine produksjonslinje med monteringsløsninger og materialhåndtering.

Materialflyt for effektive arbeidsplasser:
I monteringsindustrien er arbeidsplasser vel planlagt og utformet, dette på grunn av at de må fungere så problemfritt som mulig. MultiLine er spesielt utformet  som et tilbehør til Sovella / Trestons arbeidsplassløsninger. Grunnkonseptet er veldig enkelt: Ved å kombinere arbeidsplasser med en linje for materialflyt får du et mer fleksibelt og kontrollerbar materialflyt mellom arbeidsplassene uten å behøve og ofre viktige aspekter som brukervennlighet og ergonomi.

Lave investeringskostnader:
Materialhåndteringssystemet MultiLine har to egenskaper som holder investeringskostnadene lave. For det første integreres det med eksisterende system, kompletterer eksisterende prosesser og elimminerer således behov for nye investeringer. For det andre er det bygget og utformet med standarddeler, noe som betyr at det lett kan tilpasses til ulike situasjoner og areal. Det kan raskt og enkelt modifiseres når layout'en endres.

Optimalisert for WIP:
Kjernen i WIP logikken (Work In Process, eller pågående arbeid) er å gi verdi til lagrede emner mellom produksjonefasene. Man taper penger når halvferdige produkter eller komponenter ligger ubrukte, f.eks. i en vogn som brukes for buffer. Om man brukerMultiLine, ligger bare en liten del av halvferdige produkter og venter mellom produksjonsfasene. 
Dette problemet forverres dersom en feil ikke oppdages før en vogn med defekte komponenter når neste fase i produksjonen. Med MultiLine minimeres både kostnader pr. feil og antall feil betydelig, dette på grunn av at bare et fåtall defekte produkter kan produseres føre feilen oppdages.

Tilbakemeldingen fra andre som har MultiLine i sin produksjon er at i forhold til separate arbeidsstasjoner er det den totale planleggingen av hele vareflyten og produktiviteten som gir de store gevinstene i form av økt produksjon, mange ganger nesten 100 - 200 % fra første dag hvor våre produksjonslinjer tas i bruk. Når man tenker produksjonslinjer er det materialflyt, produktivitet, fleksibilitet og ergonomi som er noe av det viktigste. Dette gir store kostnadsbesparelser på hver produserte enhet på linjene.

Våre produksjonslinjer er raske montere, enkle å modifisere og det finnes et stort utvalg av tilbehør til linjene.

Katalog (Sovella_MultiLine.pdf, 3,809 Kb) [Last ned]