Tilleggssoftware for Tagarno kameraer

Software for måling, lagring og deling av bilder.
 
Pris: Kontakt oss for pris
 • Pinterest
Det finnes flere valgfrie tilleggsprogrammer til de digitale mikroskopene Tagarno FHD Trend og Prestige. Både Trend og Prestige leveres med ferdiginstallert Focus Stacking, Watermark og Ruler uten tillegg i prisen! De andre programmene bestilles som et tillegg og kommer ferdig installert om du bestiller dette samtidig med mikroskopet.

 • Tagarno Measurement Application gjør at du kan utføre avanserte målinger direkte fra FHD kameraet ditt. Man vil ikke trenge en ekstern pc, men kobler bare en mus direkte inn på kameraet og utfører en rask installering og aktivisering av softwaren. Kalibrering utføres raskt med kalibreringsarkene som følger med programvaren. Så kan man utføre målinger punkt-til-punkt, sirkler, vinkler og areal, samt piler og tekst direkte på bildet. Bildet kan lagres valgfritt med eller uten grafikk og måleresultater.

 • Tagarno Focus Stacking Application gir deg dokumentasjon av høy kvalitet og er allerede installert og klar til bruk i Tagarno FHD Prestige og Tagarno FHD Trend. Denne applikasjonen genererer ultraskarpe bilder fra bunnen og til toppen av en komponent ved å stable bilder av forskjellig fokushøyde på toppen av hverandre. Ingen uskarpe områder vil synes på bildet! Programmet er enkelt og raskt å bruke.

 • Tagarno Watermark er ferdig installert i Trend og Prestige, og lar deg legge inn vannmerker i bildene dine etter hver som de blir lagret. Dette er spesielt nyttig dersom man har bilder som er av konfidensiell art eller har krav til merking med firmalogo.

 • Tagarno Verification Lines lar deg legge inn kontrolllinjer som kan brukes til kvalitetskontroll på mekaniske komponenter og hjelper operatøren å raskt avgjøre go/no-go ved inspeksjon. Merk at Tagarno Vertification Lines krever at Tagarno Measurement Application også er installert.

 • Tagarno Spec Counter er et analyseprogram som automatisk teller og analyserer partikler i en prøve.

 • Tagarno Image Comparison lar deg sammenligne objektet du ser på med et referansebilde. Dette lar deg enkelt finne feil på kretskort, mekaniske objekter osv. Egnet til manuell inspeksjon i produksjonsmiljø.

 • Tagarno Particle Analyzer er et analyseprogram som sammenligner og vurderer størrelser og former. Automatisk og objektiv analyse hver gang!

 • Tagarno DXF Overlay tillater nedlasting og overlapping av DFX fil på skjermen slik at man lettere kan finne igjen komponent nummer og plassering.

 • Tagarno PNG Reference gir muligheter for raskere oppsett av kamera og lyssettinger. Ved å lagre en importert PNG fil som preset kan brukeren hente inn settinger som er optimale for gjeldende produkt (forstørrelse, ringlyssettinger osv.) ved et trykk på tastaturet. Dette eliminerer tid brukt på finjustering av mikroskopet og gjør rom for en mer effektiv analyse.

 • Tagarno Color Analyzer er et analyseprogram som analyserer variasjonen av farger og sikrer objektiv vurdering hver gang man henter opp lagret program. Tagarno Color Analyzer er mest brukt i næringsmiddelindustrien.

 • Tagarno Motorized Inspection System leveres med en modifisert Tagarno FHD Prestige og et motorisert XY-bord. XY-bordet beveger seg etter en forhåndsbestemt rute over objektet og kan stoppes under veis for grundigere undersøkese og startes opp igjen. Dette systemet sikrer at hele objektet blir kontrollert og kan produsere dokumentasjon av høy kvalitet.


Varenr. Beskrivelse For Tagarno FHD modellene
TA-306001 Tagarno Measurement Application (inkludert kalibreringsark) Prestige, Trend
TA-306004 Tagarno Verification Lines
(krever at Tagarno Measurement Application også er installert)
Prestige, Trend
TA-307003 Tagarno Speck Counter (inkl. light eliminator og kort for hvitbalanse) Prestige, Trend
TA-306006 Tagarno Image Comparison Prestige, Trend
TA-307001 Tagarno Image Comparison (inkl. innebygget XY-bord) Prestige, Trend
TA-307004 Tagarno Particle Analyzer* (inkl. backlight og kort for hvitbalanse) Prestige, Trend
TA-306009 Tagarno DXF Overlay Prestige, Trend
TA-307002 Tagarno DXF Overlay (inkl. innebygget XY-bord og fotpedal) Prestige, Trend
TA-306010 Tagarno PNG Reference Prestige, Trend
TA-307005 Tagarno Color Analyzer* (inkl. light eliminator, fikstor, skuffer o.a.) Trend
- Tagarno Motorized Inspection System* Prestige
- Windows 8/10 Camera App Zap, Zip

*Ekstra hardware må bestilles i tillegg.

Manual (measurement_application_1.5.pdf, 1,520 Kb) [Last ned]

Manual (ruler_manual_1.2_uk.pdf, 106 Kb) [Last ned]

Manual (focus_stacking_manual_1.2_uk.pdf, 97 Kb) [Last ned]

Manual (watermark_manual_1.2_uk.pdf, 167 Kb) [Last ned]

Manual (verification_lines_1.5.pdf, 648 Kb) [Last ned]

Manual (image_comparison_1.6.pdf, 562 Kb) [Last ned]

Manual (dxf_overlay_1.2.pdf, 611 Kb) [Last ned]

Manual (png_reference_1.0_uk.pdf, 550 Kb) [Last ned]

Manual (image_analysis_color_analyzer_1.2.pdf, 1,308 Kb) [Last ned]

Manual (image_analysis_particle_analyzer_1.2.pdf, 982 Kb) [Last ned]

Manual (image_analysis_speck_1.6.pdf, 1,107 Kb) [Last ned]

Manual (trichinoscope_1.3.pdf, 4,413 Kb) [Last ned]

Katalog (Tagarno_DFX_Overlay.pdf, 1,491 Kb) [Last ned]

Katalog (Tagarno_Color_Analyzer.pdf, 1,300 Kb) [Last ned]