Tilbehør til Treston arbeidsbord

Belysning, hyller, skap og holdere til Treston og Sovella arbeidsplassen.
 
Pris: Kontakt oss for pris
  • Pinterest
Tilbehør gir økt funksjonalitet

Å optimere funksjonaliteten til en arbeidsplass kan være vanskelig uten det rette tilbehøret. En arbeidsplass som er vel planlagt og utrustet blir arbeidsflyten bedre og effektiviteten økes. Ergonomien forbedres og det blir enklere å holde rede på verktøyet. Du finner mer informasjon under fanen "Produktinformasjon".

Treston arbeidsbord er bygget på et modulært prinsipp som gjør at man kan bygge ut bord, traller og reoler med hyller, P-plater og overskap. Tilgjengelige moduler er M500, M750 og M900 (500 mm, 750 mm og 900 mm).

Treston kan tilby et utvalg av belysning for arbeidsbordene som gir en god optisk ergonomi: HiLite 54 og ProLite 28 er overhengende lysarmaturer, SateLite 36 er sidebelysninger og TaskLight er en justerbar punklyslampe.

Treston tilbyr også et stor utvalg av el-skinner, kabelkanaler for strømledninger og trykkluft.

Treston har et stort utvalg av hyller til arbeidsbord og traller: Stålhyller, vinklingsbare og uttrekkbare hyller.

Treston tilfører arbeidsplassen ergonomi ved hjelp av: regulerbare hylleplan på svingbar arm, skjerm- og tastaturhylle, LCD-holder og tastaturhylle, dokumentarm. Armer som er dobbeltleddet, forsterkede, armer for bordmontering og høydejusterbare armer. Stativer for verktøy, bokser, apparater, P-plater og mye annet.